ÅTERFÖRSÄLJARE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Återförsäljare

Här har vi samlat de återförsäljare som saluför våra prdukter. Är det så att du har några egna lösningar som ni önskar samtala med oss om, så tveka inte att ta kontakt. Vi kommer lotsa dig vidare.

Ta kontakt med någon av dem så kan vi snart få äran att tillverka dina möbler.

Kontors Möbelhuset

" En trivsam, välordnad arbetsplats stimulerar kreativiteten, får oss att må bättre och gör oss effektivare i vårt arbete".

Ett samarbete med Ercomi Kontorsmöbelhuset innebär att kunna släppa lite av ansvaret. Vi lyssnar noga på dina önskemål, bidrar med vår erfarenhet och återvänder på kortast möjliga tid med kompletta inredningsförslag.

Mer än 20 års erfarenhet har lärt oss innebörden av bra kontorsinredning. Vi har idag ett genomtänkt sortiment av kvalitetsmöbler i smakfull design. En bra arbetsmiljö sprider samtidigt trivsel och inspiration och fungerar praktiskt för både medarbetare och besökare.

Anderssons Kontorsinredning

Här hittar du ett stort sortiment av nya och nästan nya kontorsmöbler

 

Anderssons Kontorsinredning AB grundades 1997 och har butik/showroom i Hammarby Sjöstad. Hos oss finner du ett totalkoncept, där vi erbjuder både nyproducerad och bättre begagnad inredning. Anderssons erbjuder även uthyrning, flytt och avveckling med montörer, lastbil och lager inhouse. Kundens behov ska alltid ligga i fokus, eftersom vi vet att nöjda kunder kommer tillbaka.

Förutom detta så hjälper vi även kunder med det mesta inom logistik och inredning. Dessutom håller vi oss uppdaterade på de senaste nyheterna och trenderna inom branschen så att en god behovsanalys kan göras.

Att använda om -är att använda miljövänigt! 

KV Huset - Arvika

Vi har möbler och tillbehör som stödjer alla olika sätt att arbeta, enskilda arbetsplatser eller öppna kontorslandskap. Genom all kunskap och erfarenhet som vi har samlat på oss under åren kan vi erbjuda optimala lösningar för just Era speciella behov.

KV-Huset i Arvika AB är ett av Värmlands mest kompletta kontorsvaruhus. Här kan du samla alla dina kontorsinköp hos en och samma leverantör, så du får tid över till annat. I vårt sortiment ingår möbler, datorer, kopiatorer, skrivare, kontorsmaterial och givetvis servar vi allt vi säljer, så du som kund skall känna dig trygg med ditt köp.

Vi vänder oss både till företag samt privatpersoner, behöver du hjälp har vi kunnig personal på alla våra områden som hjälper dig att hitta rätt.

Dalslands Kontors-maskiner

För att förenkla din vardag har vi samlat allt du kan tänkas behöva till kontoret på ett och samma ställe. - Dalslands Kontorsmaskiner, Dako AB.

Vi levererar helhetslösningar inom inredning för kontor och offentlig miljö. Boka ett möte med oss på Dako. Vi träffas och tillsammans hittar vi möbler och lösningar som passar just ert företag.

Kontor, konferens, fika och foajé-möbler. Vi säljer anpassade lösningar och hela inredningsförslag för alla kontor och rum på arbetsplatsen. Genom vårt samarbete med ett stort antal designers och tillverkare av kontorsmöbler kan vi på bästa sätt möta era olika behov. Detta är en liten del av vad vi har att erbjuda. Kontakta oss för offert.

Borås Kontors-möbler

Borås Kontorsmöbler AB är det självklara valet när du behöver ny eller begagnad inredning till ditt kontor. Med 1500 kvm utställning och lager har vi allt som behövs till kontoret.

Borås Kontorsmöbler är din partner när det gäller återvinning och återanvändning av kontorsmöbler. Borås Kontorsmöbler startades för att ta vara på inredning som i vanliga fall slängs. Resultatet är ett företag som sätter focus på återanvändning, men säljer även nyproducerad inredning.