ÅTERFÖRSÄLJARE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Återförsäljare

Här har vi samlat de återförsäljare som saluför våra prdukter. Är det så att du har några egna lösningar som ni önskar samtala med oss om, så tveka inte att ta kontakt. Vi kommer lotsa dig vidare.

Ta kontakt med någon av dem så kan vi snart få äran att tillverka dina möbler.

Kontors Möbelhuset AB

” En trivsam, välordnad arbetsplats stimulerar kreativiteten, får oss att må bättre och gör oss effektivare i vårt arbete”.

Ett samarbete med Ercomi Kontorsmöbelhuset innebär att kunna släppa lite av ansvaret. Vi lyssnar noga på dina önskemål, bidrar med vår erfarenhet och återvänder på kortast möjliga tid med kompletta inredningsförslag.

Mer än 20 års erfarenhet har lärt oss innebörden av bra kontorsinredning. Vi har idag ett genomtänkt sortiment av kvalitetsmöbler i smakfull design. En bra arbetsmiljö sprider samtidigt trivsel och inspiration och fungerar praktiskt för både medarbetare och besökare.

Anderssons
Kontorsinredning AB

Här hittar du ett stort sortiment av nya och nästan nya kontorsmöbler

Anderssons Kontorsinredning AB grundades 1997 och har butik/showroom i Hammarby Sjöstad. Hos oss finner du ett totalkoncept, där vi erbjuder både nyproducerad och bättre begagnad inredning. Anderssons erbjuder även uthyrning, flytt och avveckling med montörer, lastbil och lager inhouse. Kundens behov ska alltid ligga i fokus, eftersom vi vet att nöjda kunder kommer tillbaka.

Förutom detta så hjälper vi även kunder med det mesta inom logistik och inredning. Dessutom håller vi oss uppdaterade på de senaste nyheterna och trenderna inom branschen så att en god behovsanalys kan göras.

Att använda om -är att använda miljövänigt! 

KV Huset – Arvika AB

Vi har möbler och tillbehör som stödjer alla olika sätt att arbeta, enskilda arbetsplatser eller öppna kontorslandskap. Genom all kunskap och erfarenhet som vi har samlat på oss under åren kan vi erbjuda optimala lösningar för just Era speciella behov.

KV-Huset i Arvika AB är ett av Värmlands mest kompletta kontorsvaruhus. Här kan du samla alla dina kontorsinköp hos en och samma leverantör, så du får tid över till annat. I vårt sortiment ingår möbler, datorer, kopiatorer, skrivare, kontorsmaterial och givetvis servar vi allt vi säljer, så du som kund skall känna dig trygg med ditt köp.

Vi vänder oss både till företag samt privatpersoner, behöver du hjälp har vi kunnig personal på alla våra områden som hjälper dig att hitta rätt.

Dalslands
Kontorsmaskiner AB

För att förenkla din vardag har vi samlat allt du kan tänkas behöva till kontoret på ett och samma ställe. – Dalslands Kontorsmaskiner, Dako AB.

Vi levererar helhetslösningar inom inredning för kontor och offentlig miljö. Boka ett möte med oss på Dako. Vi träffas och tillsammans hittar vi möbler och lösningar som passar just ert företag.

Kontor, konferens, fika och foajé-möbler. Vi säljer anpassade lösningar och hela inredningsförslag för alla kontor och rum på arbetsplatsen. Genom vårt samarbete med ett stort antal designers och tillverkare av kontorsmöbler kan vi på bästa sätt möta era olika behov. Detta är en liten del av vad vi har att erbjuda. Kontakta oss för offert.

Borås Kontorsmöbler AB

Borås Kontorsmöbler AB är det självklara valet när du behöver ny eller begagnad inredning till ditt kontor. Med 1500 kvm utställning och lager har vi allt som behövs till kontoret.

Borås Kontorsmöbler är din partner när det gäller återvinning och återanvändning av kontorsmöbler. Borås Kontorsmöbler startades för att ta vara på inredning som i vanliga fall slängs. Resultatet är ett företag som sätter focus på återanvändning, men säljer även nyproducerad inredning.

Tylösand Trading Sweden AB

Det lilla företaget som ger er de stora möjligheterna att handla ny och återbrukad  inredning för offentlig miljö.

Från Göteborg till Malmö
Vårt upptagningsområde är stort och vi får hela tiden in nya partier med begagnade kontorsmöbler

40 års erfarenhet
Tylösand Trading startade upp 1992, med ambitionen att kunna erbjuda alla företag, stora som små, bra begagnade kontorsmöbler till kostnadseffektiva priser.

Vi levererar och monterar era möbler
Tylösandtrading köper era gamla kontorsmöbler! Ska du flytta kontoret eller köpa nytt, kontakta oss så kommer vi förbi er!

Referenser
Halmstad Kommun, Laholms Kommun, Hylte Kommun, AF Bygg syd AB, Akridi Revision, Anticimex, Arise Windpower, Baggium Utbildning, Bendt Bil, Berendsen Textil Service, Bergo Flooring AB, Berlings Glas, Bilmånsson, GB Glace AB m fl.

Nordsecure Group AB

Nordsecure Group AB
– Nordic Locker

Vi tillhandahåller allt inom förvaring och objekthantering
Vi levererar helhetslösningar inom fysisk förvaring för kontor och offentlig miljö. Boka ett möte med oss så tittar vi tillsammans på en lösning som passar just ert företag.
 Vi säljer anpassade lösningar för alla miljöer på arbetsplatsen. Genom vårt samarbete med ett stort antal leverantörer och tillverkare av fysisk förvaring kan vi på bästa sätt möta era olika behov. Detta är en liten del av vad vi har att erbjuda. Kontakta oss för offert. 

Orderinvest AB
Specialister på inredning

Orderinvest är specialiserade på inredning för kontor, skola, verkstad och offshore. Vi erbjuder både hela inredningslösningar och enskilda produkter. Inget är för stort och inget är för litet. Våra kunder finns över hela Sverige och även i övriga Skandinavien. Vi är glada för att fler och fler får upp ögonen för vårt företag och den service vi så ofta får beröm för.
 
Vi är det familjeägda företaget med tron på att ingenting är omöjligt. Vi prioriterar det tidlösa och långsiktiga framför kortlivade trender, i både sortiment och samarbeten. Vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är att bli den som förstår våra kunder bäst. Vi vill bygga långvariga relationer med fokus på engagemang, förtroende, ärlighet och god rådgivning.

Allt För Kontor AB
Leverantör som har allt ditt kontor behöver – från pennor till möbler!

Vi är din Möbel, Kontorsmaterial, Kaffe & Vattenleverantör.

Allt För Kontor AB är ett företag på marknaden som på ett säkert sätt och till konkurrenskraftiga priser tillhandahåller kontorsmaterial, kaffemaskiner, kaffe, engångsmaterial, kontorsmöbler såsom, el bord, el stativ, kontorsstolar, hurtsar, förvaringsskåp, skåp, klädskåp, fällbord med mera Allt För Kontor AB.
Levererar med egna bilar inom hela Stockholmsregionen, vid akuta behov kan vi för det mesta leverera under dagen. Säljer över hela Sverige.

Vi vänder oss både till företag samt privatpersoner. 

GreenTable AS
– Helt nya och nästan
  nya kontorsmöbler

Vi säljer i hela Norge
Vi har allt du behöver till ditt kontor och ditt kontorslandskap, både för små och stora företag.  Vi har fokus på kundens behov och att hitta bra lösningar.

Green Table AS har fokus på hållbarhet och miljö. Vi har ett stort urval av nya och nästan nya möbler till försäljning. Att välja begagnade möbler av god kvalitet är bra för miljön och för ekonomin.

Vårt kontor och lager ligger i Nittedal, strax utanför Oslo. Vi erbjuder frakt och montering av möbler till hela Norge. Kom gärna in till vår butik för att titta på vårt sortiment eller kolla på vår nätbutik.